Stiftelse af I/S

Stiftelse af I/S

Stiftelse af I/S

Ønsker du hjælp til stiftelse af I/S, er Advokatfirmaet Nygaard din hjælpende hånd med opgaven. Advokatfirmaet Nygaard har stor erfaring inden for stiftelse af interessentskaber og vil både hjælpe dig med stiftelsen af det nye I/S samt udarbejde en juridisk bindende kontrakt mellem parterne i det nystiftede interessentskab.

Juridisk bistand er vigtigt i et interessentskab

Når du stifter et I/S, hæfter du solidarisk med de øvrige parter. Derfor er det i høj grad vigtigt, at du i forbindelse med stiftelsen sørger for at udfærdige en kontrakt med de involverede parter, som detaljeret indeholder bestemmelser for den/de aftaler, som I har indgået.

På den måde sikrer du fra starten, at alle parter ved, hvad de er gået ind til. Derved er det også lettere at undgå en tvist mellem de involverede parter på et senere tidspunkt i forløbet.

Advokatfirmaet Nygaard besidder stor erfaring inden for stiftelse af I/S, og vil både hjælpe til med at registrere dit nye interessentselskab hos Erhvervsstyrelsen og med at udarbejde en interessentskabskontrakt mellem de parter, du ønsker at stifte et interessentskab sammen med.

Advokatfirmaet Nygaard varetager primært opgaver inden for selskabsret, herunder stiftelse af interessentskaber. Advokatfirmaet Nygaard har domicil i Kgs. Lyngby, og varetager primært opgaver i Kgs. Lyngby, Hørsholm, Taarbæk, Gentofte, Virum, Nærum, Rødovre samt Charlottenlund. Der varetages dog også opgaver i øvrige dele af Danmark

Ønsker du at høre mere om stiftelse af I/S?

Overvejer du at stifte et I/S, eller ønsker du juridisk bistand, er du altid mere end velkommen til at kontakte os for en dialog om, hvordan du hjælpes trygt igennem stiftelsen.

Ring i dag på tlf. +45 42 45 28 00 og lad os få en uforpligtende dialog om, hvordan du får hjælp til en god og sikker start af dit nye interessentskab.

Emner under selskabsret