Stiftelse af A/S

Stiftelse af A/S

Stiftelse af A/S

Med virkning fra 1. juni 2019 sænkes kapitalkravet for aktieselskaber fra DKK 500.000 til DKK 400.000. Ved aktieselskaber er der de samme regler for hæftelse, som gør sig gældende ved anpartsselskaber. Der er som udgangspunkt ingen personlig hæftelse, og aktionærerne hæfter således kun med deres indskud i selskabet.

Et aktieselskabs daglige ledelse kan bestå af en eller flere direktører. Den strategiske ledelse i selskabet foregår i bestyrelsen, hvor der som minimum skal sidde 3 medlemmer.

Stiftelse af aktieselskaber vil vi  hjælpe dig med, og med mange års erfaring i faget er vi det helt rette kort at have på hånden.

Erfaren advokatfirma med fokus på erhvervsret

Når du ønsker professionel hjælp til stiftelse af A/S, er det naturligvis vigtigt, at du får hjælp fra en kompetent advokat med stort kendskab til selskabsret. Advokatfirmaet Nygaard beskæftiger sig udelukkende med erhvervsrelaterede opgaver, og har særlig stort kendskab til selskabsret – herunder særligt stiftelse af A/S og ApS.

Dit valg er derfor trygt, når du lader Advokatfirmaet Nygaard hjælpe dig i forbindelse med stiftelse af A/S.

Vi rådgiver dig naturligvis gerne, såfremt du har spørgsmål i forhold til stiftelse af A/S.

Advokatfirmaet Nygaard løser hovedsageligt erhvervsrelaterede opgaver i Kgs. Lyngby, Taarbæk, Gentofte, Hørsholm, Charlottenlund, Virum, Nærum og Rødovre. Herudover varetages også gerne arbejdsopgaver i resten af landet.

Skema til stiftelse af A/S

Her kan du downloade skema som du kan udfylde til brug for stiftelse af A/S.

Ønsker du at vide mere omkring Stiftelse af A/S?

Advokatfirmaet Nygaard har til huse i Kgs. Lyngby hvorfra der dagligt hjælpes en bred vifte af forskellige danske og udenlandske virksomheder inden for mange forskellige brancher.

Såfremt du måtte have spørgsmål til stiftelse af A/S, eller du ønsker hjælp til stiftelse af nyt aktieselskab, er du mere end velkommen til at ringe på +45 42 45 28 00.

Emner under selskabsret