Stiftelse

Stiftelse

Stiftelse af selskab

Advokatfirmaet Nygaard har til huse i Kgs. Lyngby, hvorfra der dagligt hjælpes en bred vifte af forskellige danske og udenlandske virksomheder.

Når du skal starte din virksomhed er det nødvendigt at tage stilling til en række forhold af væsentlig betydning for virksomheden, ligesom der er behov for rådgivning, der sikrer den bedst mulige opstart for dig.

Rådgivning i en virksomheds opstartsfase er en vigtig langsigtet investering, for rådgivningen sikrer et solidt grundlag for driften.

Vi sikrer dig, at alle nødvendige dokumenter er på plads, f.eks. stiftelsesdokument, vedtægter og ejerbog. Kort fortalt er du 100% sikker på, at alle formaliteter er på plads, når du lader os hjælpe dig.

Uanset hvilken selskabsform du vælger at oprette, så har vi kompetencer inden for alle juridiske discipliner, der er relevante for at kunne yde dig individuel rådgivning i en opstartsfase. Hos Advokatfirmaet Nygaard beskæftiger vi os udelukkende med erhvervsrelaterede opgaver, og har særligt stort kendskab til selskabsret – herunder stiftelse af A/S, ApS og I/S.

Vi hjælper dig med at tage stilling til selskabsstruktur. Hvis I er flere, der sammen åbner et selskab, hjælper vi også med en ejeraftale tilpasset jeres forhold.

Vi løser hovedsageligt opgaver i Kgs. Lyngby, Taarbæk, Gentofte, Hørsholm, Charlottenlund, Virum, Nærum og Rødovre, men varetager også gerne arbejdsopgaver i resten af landet.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan din virksomhed sikres bedst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stiftelse af et aktieselskab, anpartsselskab eller interessentskab, er du velkommen til at ringe på +45 42 45 28 00.

Hos os er du i trygge hænder, og til en fast pris.

Emner under selskabsret