Loader
Kontakt os
Henning Nygaard
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  hn@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2800

Mia Rej
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  mr@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2800
 

Stiftelse

Stiftelse

 

Mange nystartede virksomheder vælger at nedprioritere betydningen af rådgivning i opstartsfasen ud fra et ønske om at spare omkostninger. Den rådgivning der ydes i en virksomheds opstartsfase er dog en vigtig langsigtet investering, og rådgivningen sikrer et solidt grundlag for driften. Du får med andre ord et bidrag til at minimere de risici, der er forbundet med at drive din virksomhed.

 

Når du skal starte virksomhed er det nødvendigt at tage stilling til en række forhold af væsentlig betydning for virksomheden, ligesom der er behov for rådgivning, der sikrer den bedst mulige opstart for dig.

 

Du skal f.eks. tage stilling til den optimale struktur for din virksomhed samt stiftelsesmåde for selskabet. Hvis virksomheden skal ejes af flere, vil det ofte være relevant at få udarbejdet en individuelt tilpasset ejeraftale.

 

Vi har kompetencer inden for alle juridiske discipliner, der er relevante for at kunne yde individuel rådgivning til virksomheder i en opstartsfase. Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan din virksomhed sikres bedst muligt.

 

Call Now Button