Om Advokat Henning Nygaard

Om Advokat Henning Nygaard

Om Advokat Henning Nygaard

Jeg er vokset op i Sønderjylland, hvor jeg også har uddannet mig som revisor. Det nåede at blive til 3 år i branchen, inden jeg valgte at gå jura’ens vej på Københavns Universitet. Jeg har dog også lavet så meget andet, og netop dét tror jeg, er med til at give min rådgivning en anden vinkel.

 

Jeg har boet i København siden 2002, og bor nu tæt på Kgs. Lyngby, hvor jeg ofte kan ses i det lokale fitnesscenter. Jeg er også freelancetræner i triatlon‘ens tre discipliner, og dyrker selv aktivt triatlon.

 

Jeg har gennemført Ironman (3,8/180/42,2) flere gange, og har også gennemført flere halve ironman, både i Danmark og i udlandet. Jeg holder mig i form for at kunne løbe hurtigt for din virksomhed.

 

Jeg er meget passioneret omkring mine aktiviteter, og beskrives ofte af nærtstående som en forstående, varm og nærværende person.

 

Hvorfor er det så, at jeg har valgt at etablere min egen advokatvirksomhed? Jeg er for det første af den opfattelse, at jeg har mere at tilbyde, end hvad rammerne i en fastansættelse gav mig mulighed for at udøve. Samtidig synes jeg, at det er ærgerligt, at advokater ofte bliver stemplet som dyre og konservative.

 

Jeg vil derfor forsøge at tilpasse min rådgivning til mine kunder, og ikke omvendt. Det behøver heller ikke at være dyrt at gå til en advokat. Prisen afhænger selvfølgelig af, hvordan du vælger at bruge mig som advokat. Det er mit ønske at blive din foretrukne rådgiver, som du løbende kontakter for at minimere risikoen for, at konflikter opstår i din virksomhed. Dét giver på sigt din virksomhed en besparelse.

 

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du er nysgerrig på at høre mere. Det vil også gøre mig glad, hvis du følger min virksomhed på LinkedIn her, eller på Facebook her.

Henning Nygaard

Profil