Netværk

Netværk

Erhvervs
Netværk

Nogen vil måske undre sig over, at vi som erhvervsadvokater bruger tid og ressourcer på forretningsnetværk. For os er det en helt naturlig del af vores forretning. Vi ønsker ikke at være som andre advokater, og én af de parametre vi bruger for at skille os ud, er netværk. Ved at deltage i forretningsnetværk lærer vi vores potentielle kunder at kende før deres behov for juridisk assistance opstår. Det giver os den klare fordel, at vi kender til kundens forhold, og ofte også deres kommercielle situation. Det tror vi på, at det giver basis for en bedre rådgivning.

 

Herudover er det også vigtigt for os, at vores forretningsforbindelser bliver vores ambassadører. Det kan de kun blive ved, at de lærer os at kende, både professionelt men også personligt. Efterhånden som vores forretningsforbindelser lærer os at kende, så tør de også anbefale os til deres netværk. Vi deler også gerne ud af vores viden, og vi hjælper gerne, der hvor vi kan. Vores forretning er bygget op omkring netværk, og dét tror vi på, er det rigtige for os. Hvad er det så for nogle netværk, som vi er aktive i, det kan se nedenfor. Hvis du vil med som gæst skal du ikke tøve med at tage fat i os, vi inviterer gerne!

#Hjertetouren

I 2018 og 2019 støttede vi Hjertetouren med en kontantdonation. Det gjorde vi fordi Hjertetouren har hjertet på rette sted, og arbejder i den gode sags tjeneste.

#hovedstadensstærkeste

#Hovedstadensstærkeste

Siden sæsonen 2015/2016 har Advokatfirmaet Nygaard været en del af #hovedstadensstærkeste netværk hos København Håndbold. Det er det netværk, som har betydet mest for os. Vi er omgivet af professionelle erhvervsdrivende, som brænder for det, som de laver, og som gerne åbner døre for andre. Netværket bruger hinanden aktivt, og forstår virkelig at tilføre hinandens virksomheder værdi – både ved vidensdeling, men i lige så høj grad henvisning af kunder. Samtidig er det jo helt fantastisk, at man kan møde til netværk kl. 7.00, og føle ”man er kommet hjem til familien”. Det er i særklasse et godt netværk.

 

For hver sæson har vi endvidere udvidet vores engagement med profilering i #kbhbolddk. Vi er stolte af at have være personlig sponsor for Mia Rej, Annika Meyer og Emily Stang Sando, og vi bruger gerne hash-tagget #minepigerersejereenddinepiger i flæng – selvfølgelig om alle de seje spillere.

#netværketmeddeeksklusivearrangementer

#netværketmedde
eksklusivearrangementer

Vi har siden 2017 støttet Nicolaj Møller Madsen i at følge sin drøm om at blive fabrikskører hos Audi. Der er samtidig bygget et stærkt netværk af sponsorer op, hvor vi 10 gange om året mødes til en række eksklusive arrangementer. Kendetegnet for netværket er, at vi kommer på virksomhedsbesøg, og mødes i uformelle rammer til en god middag. Der er ingen tvivl om, at Race Club er #netværketmeddeeksklusivearrangementer.

 

Ud over netværksarrangementerne bliver der også arrangeret en årlig tur til NürburgRing, hvor finaleløbet i GT4 finder sted. Vi har været med to år i træk, og det er en tur i særklasse, som er virkelig godt arrangeret. I 2019 blev der som noget nyt arrangeret en tur til Monza, en tur hvor netværk og det sociale var i fokus. Omdrejningspunktet var naturligvis motorsport, og det er vidst ikke for meget at sige, at vi også blev forkælet med lækre italienske anretninger og velsmagende vine.

 

Vi er stolte af at have været profileret på siden af Nicolaj’s Audi R8, som vandt europamesterskabet 2018 i GT4-klassen.

#PowerPlayNetværket

Det var svært for os at sige nej til at blive en del af PowerPlay Netværket, når der blev sendt kunder over til os inden vi trådte ind i netværket. Det faldt os naturligt at gå ind i netværket, som endnu er under opbygning, men består af gode virksomheder, der støtter op om ishockey’en, og som gerne vil bidrage til, at vi skaber forretning for hinanden.

 

Vi har løbende udvidet vores engagement med bl.a. eksponering på arenaen i Herlev Skøjtehal. Vi glæder os til det fortsatte gode samarbejde.

#Vidensbyen

Advokatfirmaet Nygaard har været medlem af Vidensbyen siden 2015, hvor Henning Nygaard etablerede Advokatfirmaet Nygaard i Kgs. Lyngby. Som lokal erhvervsdrivende er det vigtigt, at der støttes op omkring lokale initiativer, hvor man kan mødes og udveksle erfaringer og viden.

 

Vi sidder således også med i netværket for mindre virksomheder, hvor vi har mødt mange interessante mennesker, som – ligesom os – brænder for det, som de laver. Der har været mange interessante oplæg, og vi glæder os til fremtidige arrangementer, og til at mødes med netværket.

Vil du med som gæst?

Hos København Håndbold, RaceClub og Herlev Eagles, har vi mulighed for at invitere gæster med til netværksarrangementerne. Har du lyst til at deltage som gæst til et arrangement i et af de 3 ovenstående netværk, så udfyld formularen, og vi vil vende tilbage til dig.