Om Advokatfirmaet Nygaard

Om Advokatfirmaet Nygaard

Om Advokatfirmaet Nygaard

Advokat Henning Nygaard har stiftet Advokatfirmaet Nygaard efter mange år i advokatbranchen som ansat advokat på mellemstore og store advokatkontorer. Henning Nygaard har en baggrund som revisor, ligesom han har varetaget en række andre hverv. Vi har derfor stor forståelse for din virksomheds kommercielle situation.

Vi giver en personlig, professionel og løsningsorienteret rådgivning ud fra de konkrete omstændigheder. Hos os er pålidelighed og fortrolighed en selvfølge.

Honorar

Vi har det princip, at du skal have mulighed for at møde os, før vi begynder vores samarbejde. Vi kommer gerne på besøg i din virksomhed, og vi giver gerne en kop kaffe hos os. Hvis du efter vores første møde ikke ønsker at indgå et samarbejde med os, så får du heller ingen regning.

Advokatregningen skal ikke komme som en overraskelse. Derfor har vi forskellige afregningsformer;

  • Outsourcing: Hele din virksomheds behov for juridisk rådgivning placeres hos os. Vi kommer til at fungere som din virksomheds juridiske afdeling. På den måde har du adgang til juridisk rådgivning, når du har brug for den, og til en fast samlet månedlig pris.
  • Fast pris: På de opgaver der egner sig til det, giver vi gerne en fast pris. Opgaven bliver konkret og specifikt afgrænset, så både du og vi præcist kender opgavens omfang. Fordelen for din virksomhed er indlysende – ingen overraskende regninger.
  • Timepris: Den mest anvendte form for afregning i advokatbranchen sker på timebasis. Timeprisen bliver fastsat ud fra en række parametre, f.eks. hvad vi skal udføre for din virksomhed, og hvor meget det haster. Timeprisen varierer fra kr. 1.300 – 2.800 ekskl. moms.

Dine foretrukne rådgivere

Det er vores ambition at blive din foretrukne erhvervsadvokat i Kgs. Lyngby og omegn. Det vil vi opnå ved blandt andet at have fokus på dig og din virksomhed. Det er vores ambition, at vores rådgivning til din virksomhed, skal skabe en øget værdi for dig.

Vi er naturligvis ikke begrænset af geografien, hverken nationalt eller internationalt. Om du sidder i Sønderjylland, i Tyskland eller et helt tredje sted, og har brug for kompetent og letforståeligt juridisk rådgivning, så står vi gerne til rådighed. Vi rådgiver både på dansk, tysk og engelsk, men dog alene i dansk ret.

Advokatfirmaet Nygaard er beliggende i Kgs. Lyngby, på Christian d. X’s Allé 89, ikke langt fra centrum.

Profil