Køb og salg af virksomheder

Køb og salg af virksomheder

Køb og salg af virksomhed

Både i forbindelse med køb såvel som salg af virksomhed er det vigtigt at have alle juridiske forhold på plads. Der er mange ting at tage højde for rent juridisk, og derfor er det vigtigt, at du rådfører dig med en erfaren advokat, som er specialiseret inden for erhvervsret – uanset om du skal købe eller sælge en virksomhed.

Advokatfirmaet Nygaard har hjulpet mange virksomheder med både køb og salg af virksomheder, og besidder derfor den fornødne erfaring til at hjælpe dig i forbindelse med køb eller salg af virksomheder inden for netop din branche.

Advokatfirmaet Nygaard løser hovedsageligt juridiske opgaver for erhvervskunder i Kgs. Lyngby, Taarbæk, Gentofte, Virum, Charlottenlund, Hørsholm og Nærum men tager også gerne opgaver i resten af Danmark.

Erfaren advokat med fokus på virksomhedsoverdragelse

Når virksomheder skal købes og sælges, er det i høj grad vigtigt at få juridisk bistand fra en advokat, som besidder omfattende kendskab til alle gældende juridiske forhold, så du får sikret dine rettigheder.

Advokatfirmaet Nygaard har oparbejdet en solid erfaring med virksomhedsoverdragelse, og ved, hvilke væsentlige elementer der skal tages højde for både ved køb og salg af virksomhed.

Som eksempler kan nævnes:

  • Overdragelsesaftalen
  • Ansættelsesforhold
  • Konkurrenceklausuler
  • Hemmeligholdelse af viden
  • Ejeraftaler

Ovenstående er blot nogle af de forhold, som er væsentlige for dig at tage højde for både i forbindelse med køb og salg af virksomheder – uanset branche.

Et trygt valg

Med Advokatfirmaet Nygaard ved din side er du i trygge hænder både ved en købs- eller salgsproces. Med omfattende kendskab til virksomhedsoverdragelse hjælper Advokatfirmaet Nygaard dig med udarbejdelse af en købsaftale, der giver dig tryghed og sikkerhed.

Såfremt det måtte være den anden parts advokat, som har udfærdiget et udkast til en købsaftale, hjælper Advokatfirmaet Nygaard også gerne med at gennemlæse aftalen og udspecificere de særligt vigtige elementer, som du skal være opmærksom på. Hvis en forhandling bliver nødvendig, er Advokatfirmaet Nygaard god at have ved din side.

Ønsker du at høre mere om, hvordan Advokatfirmaet Nygaard hjælper dig i forbindelse med dit køb eller salg af virksomhed, er du mere end velkommen til at ringe på +45 42 45 28 00.

Emner under selskabsret