Loader
Kontakt os
Henning Nygaard
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  hn@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2800

Jens Zygmontowicz
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  jz@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2802

Mia Rej
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby

På orlov

 

Iværksættere

Iværksættere

 

Hvis du er iværksætter, og har brug for juridisk sparring, er vi de rette at kontakte. Vi har mange års erfaring i etablering af virksomheder, og vil derfor være i stand til at give dig en kompetent rådgivning og sparring i forbindelse med etablering af din virksomhed.

 

Som iværksætter er der en række forhold du nøje skal overveje, for at du kan få størst mulig succes både på kort og lang sigt.

 

Selv med den nye mulighed for at stifte et iværksætterselskab (IVS), er det ikke altid at stiftelsen af et selskab er den bedste løsning for dig. Der er en række faktorer, der har indflydelse herpå. Der er også en række skattemæssige forhold, der nødvendigvis må tages stilling til, så du økonomisk er sikret bedst muligt.

 

Det er vores filosofi, at du som iværksætter skal fokusere på det du gør bedst; de gode idéer. For at give plads til vækst skal der ikke være bekymringer om formaliteter ved opstarten, eller om det nu er den rigtige virksomhedsform, der bliver valgt.

 

Vi har et tæt samarbejde med en række finansielle rådgivere, så du får et samlet overblik over de muligheder, og udfordringer, du har som iværksætter, og får truffet de rigtige beslutninger fra starten. Det giver dig de bedste muligheder for fremtidig vækst og økonomisk gevinst.

 

 

Call Now Button