Generationsskifte

Generationsskifte

Generationsskifte

Når dit generationsskifte skal gennemføres, er det utvivlsomt vigtigt, at du har kendskab til alle juridisk forhold. Kun på den måde er du sikker på, at alt forløber planmæssigt.

Et generationsskifte handler dog om mere end blot jura. Det handler også om økonomi og mennesker. Ud over at tage højde for alle de juridiske, skattemæssige og finansieringsmæssige aspekter skal der også tages ansvar for familien og for virksomheden.

Det er Advokatfirmaet Nygaard’s ønske at hjælpe dig bedst muligt med et smidigt generationsskifte, så alle deltagende parter i generationsskiftet bliver tilfredse.

For at sikre dig den bedst mulige løsning ved et generationsskifte er det en rigtig god idé, at du planlægger processen god tid i forvejen, så er du sikker på, at alt forløber efter planen, og at du får det mest optimale resultat.

Advokatfirmaet Nygaard anbefaler, at et generationsskifte planlægges minimum 5 år i forvejen, og hjælper gerne med planlægningen.

Specialiseret advokat med stort kendskab til generationsskifte

Når en virksomhed skal generationsskiftes til en ny ejer, er det naturligvis mere end vigtigt at sikre, at alt i forbindelse med denne proces forløber planmæssigt. Advokatfirmaet Nygaard er specialiseret i udelukkende at varetage opgaver inden for erhvervs- og selskabsret, og besidder et stort kendskab til de juridiske forhold, der er væsentlige for dig i forbindelse med et generationsskifte.

Med andre ord er det sikre valg at lade Advokatfirmaet Nygaard hjælpe dig trygt igennem dit generationsskifte.

Advokatfirmaet Nygaard har til huse i Kgs. Lyngby, og løser hovedsageligt opgaver inden for generationsskifte for personer og virksomheder i områderne Kgs. Lyngby, Taarbæk, Charlottenlund, Virum, Hørsholm, Nærum, Rødovre og Gentofte. Herudover varetager Advokatfirmaet Nygaard også gerne både store såvel som små opgaver i resten af landet.

Ring og lad os få en uforpligtende dialog

Står du overfor at skulle have gennemført et generationsskifte, og ønsker du i den forbindelse professionel hjælp fra en erfaren og kyndig advokat, er du velkommen til at kontakte Advokatfirmaet Nygaard  på tlf. +45 42 45 28 00 for en uforpligtende dialog om, hvordan dit kommende generationsskifte gennemføres trygt og sikkert.

 

 

Emner under selskabsret