Selskabsret

Selskabsret

Selskabsret

Advokatfirmaet Nygaard besidder stor og bred erfaring inden for selskabsret, og varetager et stort udbud af forskellige opgaver inden for erhvervs- og selskabsret.

Hos Advokatfirmaet Nygaard får du således specialistviden til en konkurrencedygtig pris, når du f.eks. skal:

  • Stifte et selskab – I/S, IVS, ApS og A/S
  • Købe eller sælge en virksomhed
  • Ændre vedtægter
  • Gennemføre et generationsskifte
  • Udarbejde en ejeraftale

Hos Advokatfirmaet Nygaard skabes der løsninger, og derfor er det dit trygge valg, når du har behov for professionel hjælp til selskabsret.

Professionel hjælp fra erfaren specialist i selskabsret

Advokat Henning Nygaard er specialiseret inden for selskabsret, og fokuserer udelukkende på at yde juridisk bistand inden for erhvervs- og selskabsret. Du får en personlig og professionel assistance inden for erhvervs- og selskabsret, hvilket sikrer dig den bedste og mest kompetente rådgivning.

Advokat Henning Nygaard giver løbende rådgivning om aktie- og anpartsselskaber, interessentskaber, kommanditselskaber og andre selskabskonstruktioner, herunder i forbindelse med køb, salg og omstrukturering af virksomheder.

Advokat Henning Nygaard varetager hovedsageligt opgaver for erhvervskunder i områderne Charlottenlund, Kgs. Lyngby, Taarbæk, Virum, Hørsholm, Nærum og Rødovre, men varetager herudover også gerne opgaver i resten af Danmark.

 

Emner under selskabsret