Sponsorater

København Håndbold

”Siden sæsonen 2015/2016 har Advokatfirmaet Nygaard været en del af #hovedstadensstærkeste netværk hos København Håndbold. Det er det netværk, som har betydet mest for os. Vi er omgivet af professionelle erhvervsdrivende, som brænder for det, som de laver, og som gerne åbner døre for andre. Netværket bruger hinanden aktivt, og forstår virkelig at tilføre hinandens virksomheder værdi – både ved vidensdeling, men i lige så høj grad henvisning af kunder. Samtidig er det jo helt fantastisk, at man kan møde til netværk kl. 7.00, og føle ”man er kommet hjem til familien”. Det er i særklasse et godt netværk.

 

For hver sæson har vi endvidere udvidet vores engagement med profilering i #kbhbolddk. Vi er stolte af at være personlig sponsor for Mia Rej (https://kbhbold.dk/team/mia-rej/), Annika Meyer (https://kbhbold.dk/team/annika-meyer/) og Emily Stang Sando (https://kbhbold.dk/team/emily-stang-sando/), og vi bruger gerne hash-tagget #minepigerersejereenddinepiger i flæng – selvfølgelig om alle de seje spillere.”

Race Club by Phoenix – Phoenix Racing

Vi har siden 2017 støttet Nicolaj Møller Madsen i at følge sin drøm om at blive fabrikskører hos Audi. Der er samtidig bygget et stærkt netværk af sponsorer op, hvor vi 10 gange om året mødes til en række eksklusive arrangementer. Kendetegnet for netværket er, at vi kommer på virksomhedsbesøg, og mødes i uformelle rammer til en god middag. Der er ingen tvivl om, at Race Club er #netværketmeddeeksklusivearrangementer.

Ud over netværksarrangementerne bliver der også arrangeret en årlig tur til NürburgRing, hvor finaleløbet finder sted. Vi har været med to år i træk, og det er en tur i særklasse, som er virkelig godt arrangeret. I 2019 bliver der som noget nyt arrangeret en tur til Monza, hvor Nicolaj Møller Madsen skal køre sæsonens første løb – vi glæder os til at deltage på turen.

Vi er stolte af at have været profileret på siden af Nicolaj’s Audi R8, som vandt europamesterskabet 2018 i GT4-klassen.

Leave a comment