Ejeraftale

Ejeraftale

Advokat ejeraftale

En ejeraftale og en interessentskabskontrakt er begge aftaler, der regulerer forholdet mellem ejerne af en virksomhed. Betegnelsen “ejeraftale” anvendes i forbindelse med ApS og A/S. For ejere af et interessentskab betegnes aftalen som en “interessentskabskontrakt” eller en “I/S-kontrakt”.

En ejeraftale er en juridisk bindende aftale mellem ejerne af en virksomhed. Når en ejeraftale skal udarbejdes, er der en lang række væsentlige juridiske og praktiske aspekter, som du bør tage højde for og derfor er det godt at have en advokat med på sidelinjen.

For enhver virksomhed med flere ejere anbefaler Advokatfirmaet Nygaard altid, at der er klarhed om, hvad der gælder for ejerne og deres samarbejde. Hvilke forventninger er der til arbejdsindsats og løbende forpligtelser, hvornår skal der udbetales udbytte, kan der til enhver tid sælges ejerandele til en 3. part, og mange andre forhold.

Ejeraftaler har stor betydning både for dig som privatperson samt for din virksomhed. Det er derfor mere end vigtigt, at du rådfører dig med en kompetent advokat, som er specialiseret inden for selskabsret. Så er du sikret det bedst mulige resultat.

Advokatfirmaet Nygaard hjælper gerne med at udarbejde ejeraftaler, så du er ordentligt sikret.

Stor erfaring i udfærdigelse af ejeraftaler

Advokatfirmaet Nygaard har stor erfaring i at udarbejde ejeraftaler for virksomheder inden for enhver branche, og har et omfattende kendskab til selskabsret. Derfor får du professionel hjælp med at udarbejde en juridisk bindende aftale, hvor dine rettigheder er ordentligt sikret.

Advokatfirmaet Nygaard har til huse i Kgs. Lyngby, hvorfra personer samt virksomheder i Kgs. Lyngby, Charlottenlund, Gentofte, Taarbæk, Hørsholm, Virum, Nærum og Rødovre hver dag får hjælp med selskabsretlige problemstillinger. Herudover varetages også gerne opgaver i øvrige dele af Danmark.

Ring i dag og hør mere

Ønsker du hjælp til at få udarbejdet en velformuleret og dækkende ejeraftale, der sikrer dine rettigheder, står Advokatfirmaet Nygaard klar til at hjælpe dig. Ring i dag på tlf. +45 42 45 28 00 og hør mere om, hvordan du bliver sikret.

 

 

Emner under selskabsret