Kontakt os
Henning Nygaard
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  hn@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2800

Christina Meyer
Christina Meyer
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  cm@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2803

Mia Rej
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  mr@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2800
 

Stiftelse af IVS

Stiftelse af IVS

 

Et iværksætterselskab er en relativ ny selskabsform, som på kort tid er blevet meget populær blandt mange danske iværksættere og selvstændige. Selskabsformen rummer en lang række af de samme fordele, som du også har i et anpartsselskab. Dog kræver et iværksætterselskab ikke en indskudskapital på 50.000 kroner – men derimod blot 1 krone.

 

Muligheden for både at undgå personlig hæftelse samt kun at skulle indskyde 1 krone i selskabskapital har i mange danskeres øjne være attraktiv, hvorfor mange har valgt netop denne selskabsform.

 

Har du styr på reglerne?

 

I forbindelse med stiftelse af IVS er det naturligvis vigtigt, at du har det fulde kendskab til alle juridisk forhold. Selvom et IVS på mange måder minder meget om et ApS, er der alligevel enkelte forskelle, som du bør have kendskab til. Blandt andet er der regler for, hvor stor en del af selskabets indtjening, som du skal bruge til konsolidering af selskabet. Denne type af regler findes eksempelvis ikke i forbindelse med stiftelse af et anpartsselskab.

 

Advokatfirmaet Nygaard besidder stort kendskab til alle juridiske forhold ved stiftelse af IVS, og står naturligvis klar til at yde professionel rådgivning og til at hjælpe dig godt i gang med dit nye iværksætterselskab.

 

Advokatfirmaet Nygaard har desuden stor erfaring inden for selskabsret og generel erhvervsret, du vil derfor få en tryg rådgivning. Advokatfirmaet Nygaard er parat til at yde juridisk bistand og forklarer gerne hvilke fordele og ulemper, der er ved de forskellige selskabsformer, som du har mulighed for at benytte dig af.

 

Advokatfirmaet Nygaard varetager hovedsageligt opgaver inden for selskabsstiftelse for privatpersoner samt virksomheder i Kgs. Lyngby, Taarbæk, Virum, Nærum, Gentofte, Charlottenlund og Rødovre men varetager desuden også gerne arbejdsopgaver i resten af landet.

 

Skema til stiftelse af IVS / Iværksætterselskab

 

Her kan du downloade skema som du kan udfylde til brug for stiftelse af IVS / Iværksætterselskab.

 

 

 

 

Få hjælp til stiftelse af IVS i dag

 

Har du spørgsmål til stiftelse af IVS, eller ønsker du at høre mere om, hvordan Advokatfirmaet Nygaard hjælper dig med at stifte dit nye iværksætterselskab, er du altid meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende dialog på telefon +45 42 45 28 00.