Loader
Kontakt os
Henning Nygaard
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  hn@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2800

Jens Zygmontowicz
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  jz@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2802

Mia Rej
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby

På orlov

 

Om Mia Rej

OM CAND.MERC.JUR MIA REJ

 

Jeg er født og opvokset i Københavns Sydhavn og her begyndte jeg som 7-årig at spille håndbold i den lokale håndboldklub, Ajax København. Jeg blev meget hurtigt grebet af sporten, fællesskabet og til dags dato har jeg været professionel håndboldspiller i 11 år.

 

Jeg er hjemmefra altid blevet påmindet om, hvor vigtigt det var at få en uddannelse, og sammenholdt med mit eget drive, blev jeg i december 2016 færdiguddannet Cand.merc.jur. Mange år har jeg jongleret håndbold, uddannelse, familie og venner. Dette har gjort mig utrolig struktureret, flittig og målrettet. Tre kvaliteter jeg håber i fremtiden, kan bringe mig langt i den juridiske verden.

 

I dag bruger jeg langt de fleste timer hos København Håndbold, men for mig er det vigtigt at bruge min uddannelse, styrke min juridiske profil og udfordre mig selv på et felt, hvor jeg stadig har meget at lære og dette får jeg lov til hos Advokatfirmaet Nygaard.

 

Når det ikke skal handle om håndbold og arbejde, så bruger jeg tiden sammen med min kæreste Michael og vores hund Tolle.

Mia Rej

Call Now Button