Loader
Kontakt os
Henning Nygaard
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  hn@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2800

Jens Zygmontowicz
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  jz@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2802

Mia Rej
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby

På orlov

 

Om adv.fm. Jens Zygmontowicz

Om advokatfuldmægtig Jens Haar Zygmontowicz

 

Jeg opvokset i Faxe, og har altid haft mange fritidsaktiviteter ved siden af min skole. Det har krævet struktur, disciplin og målrettethed. Egenskaber der gavner mig i dag, og som jeg har taget med mig ind i mit virke som advokatfuldmægtig.

 

Jeg har været værnepligtig i Den Kongelige Livgarde og var derefter udsendt i et halvt år. Min tid i Forsvaret har givet mig mange erfaringer og gode redskaber i min værktøjskasse, som jeg bruger i mit daglige arbejde og omgang med andre mennesker.

 

Ved siden af mit daglige arbejde med juraen er jeg i gang med at færdiggøre en HD i Finansiering på CBS, hvor jeg kun mangler mit afgangsprojekt. God forståelse for både økonomi og jura giver den bedste rådgivning og kommercielle løsninger.

 

Privat er jeg gift med Mette og er far til Kornelia og Konrad.

 

I min fritid er jeg aktiv og elsker at være ude i den friske luft og i naturen. Jeg har dyrket og prøvet meget forskelligt, herunder triatlon, hvor jeg har gennemført ironman distancen flere gange, og hvor jeg kvalificerede mig til Ironman World Championship på Hawaii i mit første race.

 

Det er den dedikation, erfaring og målrettethed jeg tager med ind i min rådgivning og løsning af opgaver. Det vigtigste er kunden og dennes behov, at kunden føler sig hørt og får en god oplevelse. Vi samler ikke kun på glade kunder, men på gode relationer.

 

Har du brug for juridisk rådgivning eller spørgsmål, så tag endelig kontakt til mig, så kommer jeg gerne forbi eller inviterer til et indledende møde og på en kop kaffe.

Jens Zygmontowicz

Call Now Button