Kontakt os
Henning Nygaard
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  hn@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2800

Henriette Nyhøj Jensen
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  hj@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2802

Mia Rej
mia-rej
 Christian X’s Alle 89, 1.
  DK-2800 Kgs. Lyngby
  mr@adv-nygaard.dk
   +45 4245 2803

Ledige stillinger

ER DU JURIST, OG SØGER DU HANDLERUM OG POTENTIALE?

 

VI SØGER EN 1.-3. ÅRS ADVOKAT ELLER CAND.MERC.JUR MED ET KOMMERCIEL MINDSET

 

Vi tilbyder dig muligheden for at være advokat i et advokatfirma, hvor handlerum, initiativ og selvstændigt ansvar er tydelige succeskriterier.

 

Vi er et moderne og kommercielt erhvervsorienteret advokatkontor. Vi gør ikke nødvendigvis tingene som andre i branchen. Vores kunder forventer personlighed, fortrolighed og en tydelig sparringspartner.

 

Vores arbejdsområder er primært selskabsretlige transaktioner, fast ejendom og kontrakter. Er din erfaring større end disse, så giver det os endnu flere muligheder i fremtiden.

 

Du kommer som advokat hos Advokatfirmaet Nygaard til at samarbejde om opgaverne for vores eksisterende kunder. Har du allerede din egen kundeportefølje, er det et plus. Som en naturlig del af dit arbejde forventer vi, at du bidrager med flere kunder, og at du har lysten til at skabe en solid kundeportefølje. Vi kommer til at samarbejde, og hjælper hinanden, og du vil derfor ikke opleve at stå alene med opgaven.

 

Det er vigtigt for os, at du har entreprenørånden og viljen til fornyelse og udvikling. Vi tilbyder et ungt miljø, et ligeværdigt samarbejde og du vil fra første dag få et stort ansvar.

 

Vi arbejder ud fra frihed under ansvar, og du får frie rammer til at planlægge dit arbejde. Vigtigst er at vores kunder oplever kvalitet, tilgængelighed og en personlig relation til os.

 

Vi tilbyder ansættelsesvilkår som er attraktive og med mulighed for en upside, når du gør det godt. På sigt vil der være mulighed for partnerskab.

 

 

SEND DIN ANSØGNING

 

Send din ansøgning sammen med dit CV og eksamensbeviser, og lad det være indgangsvinklen til en samtale. Ansøgningen skal sendes til juridisk assistent Henriette Nyhøj Jensen på hj@adv-nygaard.dk

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte advokat Henning Nygaard på tlf.nr. +45 4245 2800.

 

 

 

Advokatfirmaet Nygaard er et ungt, dynamisk og utraditionelt advokatfirma med placering i hjertet af Kgs. Lyngby. Vi står for en personlig, professionel og løsningsorienteret rådgivning på et højt fagligt og etisk niveau. Hos os er pålidelighed og fortrolighed en selvfølge.