Home Basic Agency

Klienter
0 +
Års erfaring
0 +
Succesfulde sager
0 +
God personlig service
0 %

01

SELSKABSRET

Advokatfirmaet Nygaard besidder stor og bred erfaring inden for selskabsret, og varetager et stort udbud af forskellige opgaver inden for erhvervs- og selskabsret. Hos Advokatfirmaet Nygaard får du således specialistviden til en konkurrencedygtig pris.

02

AFTALEKONCIPERING

Vi yder rådgivning til virksomheder inden for en lang række brancher om indgåelse og opfyldelse af de fleste typer af aftaler og kontrakter, f.eks. agentaftaler, forhandleraftaler/eksklusivaftaler, hemmeligholdelsesaftaler, køb- og salgskontrakter, samarbejdsaftaler og mange andre.

03

RETSSAGER

Som procedureadvokat sørger vi altid for, at en sag er skåret til og gjort tilgængelig og forståelig, når den fremlægges for retten. Vi har igennem karrieren oparbejdet en betydelig erfaring med at føre retssager af enhver karakter, ingen sag er for stor eller lille.

04

ERHVERVSRÅDGIVNING

Vi har stor erfaring med generel erhvervsret, og sikrer inddragelsen af nødvendig specialistviden, hvis en konkret opgave gør det nødvendigt. Vi sætter en ære i at yde juridisk kompetent og korrekt rådgivning, som skaber værdi for din virksomhed i en travl hverdag.

Hvorfor vælge Advokatfirmaet Nygaard?

ADVOKATFIRMAET NYGAARD – er et ungt, dynamisk og utraditionelt advokatfirma med placering i hjertet af Kgs. Lyngby.

Her får du en personlig, professionel og løsningsorienteret rådgivning på et højt fagligt og etisk niveau. Samtidig behøver du ikke være nervøs for regningens størrelse, for her får du faste priser, eller en løbende dialog for at skabe klarhed over sagens økonomi.

Our Team

We stay on top of our industry by being experts in yours.

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig